اصول مهم و کاربردی در طراحی کانکس ویلایی چیست؟

کانکس ویلایی در طراحی فضاهای ویلایی بسیار کارساز و متفاوت عمل می کند. با استفاده از کانکس های ویلایی می توان در محیط ویلا اسکان پیدا کرد. کانکس های ویلایی به عنوان سازه های از پیش ساخته شده مورد توجه قرار می گیرند. سرعت بالا در نصب و راه اندازی کانکس های ویلایی باعث شده این نوع کانکس مورد استقبال بسیاری از افراد قرار بگیرد.
ضرورت استفاده از کانکس ویلایی چیست؟
همان طور که می دانید خانه های ویلایی به عنوان خانه هایی با دیزاین سنتی مورد توجه قرار می گیرند. بنابراین در طراحی آن ها مصالح سنتی همچون سیمان، خشت، آجر و … بسیار دیده می شد. مصالح مورد استفاده برای خانه های ویلایی می تواند با صرف هزینه بالا و مدت زمان زیاد همراه باشد. در چنین حالتی راهکارهای مقرون به صرفه برای ساخت ویلا بسیار اهمیت دارد. به همین خاطر بسیاری از افراد از کانکس ویلایی استقبال می نمایند.
کانکس ها برای راحتی اسکان، حمل و نقل، راحتی در بهره مندی از امکانات و … مورد استفاده قرار می گیرند. کانکس ها می توانند بر حسب کارکرد از نوع کانکس نگهبانی، ویلایی، کانکس فروشگاهی، پلیس، سرویس بهداشتی، کانکس اداری و … باشد.
ویژگی های کانکس ویلایی
کانکس ویلایی از نظر امکاناتی بسیار مجهز و پیشرفته است و می تواند همانند محیط یک منزل کارا و موثر واقع شود. کانکس های ویلایی باید از نظر مقاومتی مورد توجه قرار بگیرند. در واقع این کانکس ها برای اسکان مورد استفاده هستند و به همین خاطر باید از هر نظر استحکام و مقاومت را برای ساکنین فراهم آورند.

بحث مقاوم سازی در برابر زلزله از جمله ویژگی های مهم در طراحی کانکس است. کانکس ها با توجه به امکانات و قابلیت ها می توانند به گزینه ای ایده آل در برابر زلزله تبدیل شوند. به همین خاطر بسیاری از زلزله زدگان بعد از وقوع زلزله در کانکس ها اسکان داده می شوند. وقوع زلزله نمی تواند بر روی سازه کانکس ویلایی تاثیر داشته باشد و همین موضوع کانکس های ویلایی را به سازه ضد زلزله تبدیل کرده است.
فضاهای کانکس ویلایی
بسیاری از افراد با شنیدن نام کانکس ویلایی تصورات محدود و ناقصی در ذهن خود به وجود می آورند. آن ها تصور می کنند کانکس ویلایی با ابعاد محدود و بسیار کوچکی طراحی شده و تنها محدود به یک اتاقک می باشد. بنابراین به هیچ عنوان به محیط مناسبی برای استراحت و لذت بردن از فضای ویلا تبدیل نخواهد شد. البته این فرضیه کاملاً اشتباه است.
فضاسازی کانکس ویلایی
کانکس ویلایی با ایده های بسیار شیک و جذاب طراحی می گردد. از فضاسازی معادل با محیط های مسکونی برخوردار است و به شکل مجهز در اختیار ساکنین ویلا قرار می گیرد. هیچ گونه محدودیتی در ساخت کانکس وجود ندارد. از این رو مشتریان می توانند بر حسب سلیقه و متراژ مورد نظر اقدام به ساخت کانکس نمایند. اتاق های خواب، سرویس بهداشتی، اتاق نشیمن، سونا، تراس، آشپزخانه، جکوزی و … از جمله فضاهای در نظر گرفته شده برای طراحی کانکس ویلایی می باشد. در واقع کانکس های ویلایی به خوبی می توانند تداعی گر محیط منزل باشند. با این تفاوت که سازه مورد استفاده در آن ها فلز است.
وضعیت اسکلت بندی کانکس های ویلایی با رعایت استانداردها انجام می شود. به همین خاطر اسکلت کانکس ها به شکل مقاوم مورد طراحی قرار می گیرد.
محاسبات فنی و مهندسی در طراحی کانکس
دیزاین کانکس ویلایی به مراتب پیچیده تر از کانکس های عادی است. برای طراحی کانکس های ویلایی بهتر است از افراد حرفه ای و متخصص کمک بگیرید. در واقع طراحی کانکس های ویلایی نیاز به محاسبات مهندسی و فنی دارد. برای ساخت کانکس نیاز به طراحی نقشه داریم. کانکس ها در ساخت خود نیاز به اتصالات، پروفیل و شاسی دارند. اجزای مورد نیاز برای ساخت کانکس با توجه به ابعاد کانکس ها متفاوت خواهد بود. طراحان کانکس در شرکت کانکس وان این تفاوت را به خوبی درک می کنند. به همین خاطر می توانند کانکس را به شکل مهندسی شده طراحی نمایند.

 

محاسبات فنی و مهندسی در طراحی کانکس ویلایی
سازه های مهندسی شده از نظر فنی بسیار دقیق هستند و به شکل منظم ساماندهی می شوند. با طراحی نقشه کانکس یک تصویر کلی از وضعیت داخلی کانکس در ذهن طراح ایجاد می شود و می تواند موقعیت مناسبی برای هر کدام از اجزای کانکس ویلایی طراحی نماید. بخش دیگری از اقدامات طراحی کانکس مربوط به سقف، رنگ کانکس، ساخت پله، نمای بیرونی و … می شود. تمام این اجزا در طرح از پیش طراحی شده جای می گیرند و آن گاه برای اجرا به کارفرما سپرده می شوند.
متریال ساخت کانکس
اگر چه فلزات به عنوان مهم ترین مصالح مورد استفاده در کانکس ویلایی نامبرده می شوند اما می توان از کامپوزیت، دیوارپوش های PVC، فایبر سمنت ساده یا نقش دار، نماهای سایدینگ با طرح چوب، سنگ، فایبرگلاس، لترون و … برای تکمیل ساخت کانکس استفاده کرد. بسیاری از این مصالح با اهداف زیبایی به محیط کانکس وارد می شوند. بسیاری از مصالح نیز برای مقاومت بیشتر کانکس مورد توجه قرار می گیرند.
فضای داخلی کانکس ویلایی یک فضای از پیش آماده شده برای مشتری نیست. در واقع این فضا با توجه به نظر مشتری آماده می گردد. متریال و مصالح مختلف برای ساماندهی فضای داخلی کانکس مورد استفاده قرار می گیرد. فایبرگلاس، شیت های PVC، کناف ها، انواع پوشش سلولزی، MDF دوجداره و … به عنوان متریال مکمل در طراحی فضای داخلی کانکس مطرح می شوند. در واقع ساماندهی فضای داخلی کانکس ویلایی با پیچیدگی خاصی همراه است و نیاز به زمان بیشتری دارد.

متریال ساخت کانکس ویلایی

 

کانکس ویلایی

 

طراحی داخلی کانکس های ویلایی
طراحی فضای داخلی کانکس های ویلایی به گونه ای انجام می شود که به خوبی می تواند تداعی گر محیط داخلی خانه های ویلایی باشد. زیبایی همواره به عنوان یکی از عناصر مهم در دیزاین فضای منزل مطرح می شود. بسیاری از افراد از طراحان کانکس ویلایی نیز توقع دارند عناصر زیبایی را در ساماندهی فضای کانکس مورد توجه قرار دهند. طراحی فضای درونی کانکس های ویلایی با تکیه بر عناصر زیبایی و مقاومتی انجام می شود. عناصر زیبایی و استحکام به گونه ای در فضای داخلی کانکس ادغام می گردند که با ورود به این فضا گمان نمی کنید پا به یک کانکس گذاشته باشید.

کفپوش های در نظر گرفته شده برای کانکس ویلایی می تواند از نوع سرامیک باشد.

درب و پنجره های در نظر گرفته شده برای کانکس می توانند با توجه به نظر و سلیقه مشتری در نوع چوبی، آلومینیومی، MDF، PVC و … باشد.
سیستم روشنایی کانکس بر مبنای پلان روشنایی شکل گرفته و مجهز به سیستم هشدار، سیستم ایمنی و … می باشد.
کانکس ها باید در برابر عوامل مختلف همچون گرد و غبار، سرما، حرارت، برف، نور خورشید، باران، رطوبت و … محافظت شوند. برای حفاظت از کانکس ها در برابر عوامل مختلف نیاز به عایق بندی کانکس داریم.
برای لوله کشی کانکس از سیستم توکار استفاده می شود. لوله های پلی اتیلن برای طراحی کانکس های ویلایی مناسب هستند.

کانکس ویلایی