کانکس کارگاهی چیست و برای چه مواردی توصیه می شود؟

کانکس ها گاهی به محلی برای انجام کار، ارائه خدمات، اسکان مسافران، درمان بیماران و … تبدیل می شوند. بسیاری از کارفرمایان برای کارکرد بهتر پرسنل و نیروی کاری خود کانکس کارگاهی را در نظر گرفته اند. این کانکس ها برای سکونت و اسکان کارگران و نیروی کارگاه مدنظر قرار می گیرد.
ساختار کانکس کارگاهی
کانکس های کارگاهی از پیچیدگی زیادی برخوردار نیستند. این نوع کانکس ها بیشتر مورد استفاده کارگران و نیروی کار پروژه های ساختمانی یا شرکت های تولیدی واقع می شوند. قیمت کانکس کارگاهی بسیار مقرون به صرفه بوده و همین موضوع آن را به عنوان گزینه برتر مدیران و کارفرمایان معرفی می نماید.

ساختار کانکس کارگاهی
انواع کانکس کارگاهی
کانکس کارگاهی از تنوع برخوردار بوده و شما بر حسب نوع کار و میزان استفاده آن را انتخاب خواهید کرد. کانکس کارگاهی می تواند بسیار مقاوم و مستحکم باشد. از این نوع کانکس ها با اصطلاح کانکس سنگین یاد می شود. در واقع این نام گذاری کاملاً صحیح است. کانکس کارگاهی سنگین با تجهیزات و متریال سنگین ساخته شده و به همین خاطر به عنوان کانکس سنگین معرفی می شود.
کارفرمایانی که از کانکس ها به مدت طولانی و بی وقفه بهره مند می شوند، نیاز به کانکس های مستحکم و سنگین دارند. این نوع کانکس های کارگاهی می توانند به مدت طولانی پاسخ گوی نیاز کاربران باشند. در واقع این نوع کارفرمایان بعد از اتمام یک پروژه به سراغ پروژه دیگر می روند. بنابراین همچنان برای اسکان نیرو یا انجام کار نیاز به کانکس کارگاهی دارند.
خصوصیات کانکس های کارگاهی
در طراحی کانکس کارگاهی بر روی عناصر زیبایی و دیزاین کانکس کار نمی شود. در واقع این کانکس ها با ظاهر بسیار ساده ای نمایان می گردند اما از نظر استحکام و مقاومت در حد بالایی قرار دارند. تیر آهن نمره 16 گزینه ای مناسب برای اسکلت بندی کانکس های کارگاهی می باشد. این تیر آهن ها می توانند دوام قابل توجهی را برای کانکس ایجاد کنند. پروفیل های به کار رفته در ساخت و ساز کانکس کارگاهی در ابعاد 40*40 می باشند و به عنوان پروفیل های سنگین معرفی می گردند. ضخامت پروفیل های سنگین در حد 2 میلی متر تخمین زده می شود. برای اتصال پروفیل ها و دیگر اجزای کانکس از جوشکاری ممتد استفاده می شود.
کفپوش کانکس سنگین
برای کفپوش کانکس های کارگاهی از آپشن های مجهز کمک گرفته مشود. کفپوش کانکس کارگاهی از نوع ضدآب بوده و به همین خاطر می تواند مقاومت قابل توجهی در برابر رطوبت و آب از خود نشان دهد. در صورتی که نیاز به شست و شوی کفپوش کانکس دارید، می توانید شست و شوی کانکس را به راحتی انجام دهید. کفپوش های کانکس کارگاهی از نوع تخته هایی با ضخامت 18 میلی متر هستند. بر روی کفپوش های تخته ای از کفپوش های pvc با طرح پارکت استفاده می شود.
مقاوم سازی کانکس سنگین
مقاوم سازی کانکس کارگاهی در قسمت های سقف و بدنه با ورق های فولادی گالوانیزه انجام می شود. این ورق های فولادی گالوانیزه معمولاً با رنگ الکترواستاتیک و ضخامت 50 میلی متر در کانکس به کار بسته می شوند. کانکس های کارگاهی از عایق بندی صدا نیز برخوردار هستند. به همین خاطر در ساخت کانکس از پنجره دوجداره pvc استفاده می شود. برای کانکس های کارگاهی از دو پنجره و یک درب آلومینیومی(تک جداره) سنگین استفاده شده است. کلیه تجهیزات و متریال به کار گرفته شده در کانکس کارگاهی از قابلیت شست و شو برخوردار است.
سیستم روشنایی و تلفن از مواردی است که برای ساخت کانکس های کارگاهی مدنظر قرار می گیرد.
کانکس کارگاهی نوع دوم به عنوان کانکس سبک معرفی می شود. کلیه متریال به کار رفته در کانکس نوع دوم از نوع سبک می باشد. متریال کانکس سبک، امکان استفاده از کانکس را به مدت 2 سال و بیشتر فراهم می آورد. پروفیل به کار رفته در کانکس نوع دوم معمولاً با ضخامت 1.15 میلی متر و با ابعاد 40*40 سانتی متر مورد استفاده قرار می گیرد. تیر آهن های به کار رفته در کانکس نوع دوم معمولاً شماره 14 هستند و اتصالات کانکس با جوشکاری ممتد در کنار هم فیکس می شوند.
کف کانکس کارگاهی سبک به وسیله تخته های نئوپان پوشش داده می شود. این تخته ها با ضخامتی برابر با 16 میلی متر استفاده می شوند. کفپوش های pvc نیز گزینه خوبی برای پوشش دهی کف کانکس هستند.
ورق های فولادی گالوانیزه برای پوشش بدنه و سقف کانکس مورد استفاده قرار می گیرند. ضخامت ورق های فولادی برابر با 30 میلی متر می باشد.
معرفی کانکس کارگاهی ساندویچ پانل
یکی از کانکس های کارگاهی متداول، کانکس ساندویچ پانل می باشد. این کانکس برای مناطقی با آب و هوای بسیار سرد یا بسیار گرم کارایی دارد. در واقع بدنه کانکس های ساندویچ پانل مانند یک یخچال عمل می کند. در واقع در جداره های بدنه کانکس از تزریق پلی اورتان استفاده می شود.

معرفی کانکس کارگاهی ساندویچ پانل
کانکس های کارگاهی ساندویچ پانل از دوام قابل توجهی برخوردار هستند. در واقع تزریق پلی اورتان از ورود گرما و سرما به محفظه کانکس جلوگیری می نماید. دیواره در نظر گرفته شده برای کانکس ساندویچ پانل از نوع ضخیم می باشد.
خرید کانکس کارگاهی دست دوم
کانکس های کارگاهی شانس بیشتری برای تبدیل به کانکس دست دوم دارند. بخش زیادی از کانکس های کارگاهی بعد از مدتی دیگر مورد نیاز نیستند. به همین خاطر به عنوان کانکس دست دوم به فروش می رسند.

خرید کانکس کارگاهی دست دوم
به طور کلی قیمت کانکس کارگاهی در نمونه سنگین و مستحکم بیشتر است. در واقع این سازه ها از کیفیت قابل توجهی برخوردار هستند و می توانند در شرایط سخت نیز همچنان کارا و مفید باشند. کانکس های کارگاهی سنگین در نمونه های دست دوم نیز از قیمت بیشتری برخوردار می باشند. کانکس های سبک نیاز به مراقبت بیشتری دارند. اگر کانکس های کارگاهی سبک به مدت طولانی در فضای باز و جریانات نامطلوب قرار داشته باشند، قطعاً از بین خواهند رفت. در واقع این نوع کانکس های کارگاهی در شرایط نامطلوب فقط دو سال رفع نیاز می کنند.
کانکس های کارگاهی مستحکم اگر در حین فروش سالم باشند و نیاز به بازسازی چندانی(با عمر دو سال کارکرد) نداشته باشند، در این صورت با قیمت بسیار مناسب تری معامله می شوند. در واقع از قیمت اولیه کانکس فقط 30 درصد کم می شود. سالم نگه داشتن و مراقبت صحیح از کانکس می تواند سود زیادی به همراه داشته باشد.